A Hedent Mosolyközpont és Fogászathoz még a legkisebbek is örömmel járnak! Miért? Mert nálunk nincs mitől félniük!

A tejfogak épsége ugyanolyan fontos, mint a végleges fogaké, hiszen ha az előbbiek megromlanak, könnyen előfordulhat, hogy a helyükön kibújó új fogak is eleve károsodnak. Érdemes tehát a megelőzésre fektetni a hangsúlyt!

Nagyon fontos a rendszeres és megfelelő fogmosás, amit már az első fogak megjelenésékor el kell kezdeni naponta végezni, nemcsak a higiénia miatt, hanem azért is, hogy a gyermek számára megszokott, mindennapos tevékenységgé váljon a fogtisztítás már egészen pici kortól.

A megfelelő szájápolási szokások kialakításának korai kezdete mellett érdemes a kicsiket akár már egyéves kortól is rendszeresen elhozni hozzánk, hogy szokják a fogorvosi ellenőrzéseket, és az esetleges beavatkozásokat.

A gyermekek fogai speciális ellátást igényelnek, így mi is ennek megfelelően kezeljük fogaikat. A szakértelem mellett fogorvosaink rendelkeznek azzal a gyermekpszichológiai tudással és empátiás készséggel is, amely ahhoz szükséges, hogy a kicsik ne csak megfelelő ellátást kapjanak, de pszichésen se terhelje meg őket a kezelés.

A Hedent Mosolyközpontban gyermekfogászati akció keretében most a rendelések elején vagy végén 20 perces játékos ismerkedésre, beszoktatásra, a fogászati környezet bemutatására invitáljuk Önt és gyermekét, most csak 500 Ft-os áron! Ugye ennyit Önnek is megér, hogy gyermeke egészséges legyen, és ne féljen a fogorvostól? www.hedent.hu

admin